Diensten

Domotica

Het woord Domotica is een samentrekking van domus (woning) en telematica. Letterlijk betekent domotica eigenlijk het ‘aansturen van elektrische toestellen in een huis door informatica en elektronica.’ Belangrijke begrippen daarbij zijn veiligheid, energiezuinig, comfort en woongemak.
De installaties zijn eenvoudig in een bestaande woning of kantoorpand te integreren. Ook zijn er diverse systemen op de markt die u eenvoudig zelf kunt beheren.

Inbraak Beveiliging

Het zijn harde cijfers: maar liefst één op de vijf mensen is ooit slachtoffer geweest van inbraak. En het gaat niet alleen om materiële schade, maar vaak om psychische schade. Je voelt je niet meer veilig in je eigen huis! Om deze cijfers naar beneden te halen - en het gevoel van veiligheid te vergroten - zorgt Elektro Service Doetinchem (ESD) voor dé complete inbraakbeveiliging.
Zo kunt u zorgeloos blijven wonen of is uw bedrijf veiliger door onze verschillende diensten op het gebied van inbraakbeveiliging. 

Brand Beveiliging

Veiligheid is erg belangrijk. Zeker als het gaat om een fenomeen als brand, wat zich enorm snel kan verspreiden en onschuldige slachtoffers maakt. De materiële schade is bovendien vaak aanzienlijk. Vaak gaan bedrijven zelfs failliet na een ongeval met brand.

Datanetwerken

Elektro Service Doetinchem (ESD) biedt ook telematica toepassingen aan. Wij leveren, installeren en onderhouden hoogwaardige producten. Dit allemaal uiteraard gebaseerd op uw wensen en eisen. De ontwikkelingen stapelen zich in hoog tempo op en dan is het vertrouwd om te weten dat de vakmensen van ESD het kaf van het koren scheiden. Wij kunnen een compleet computernetwerk voor u installeren!

Industriële automatisering

Het goed functioneren van het productieproces in uw bedrijf is afhankelijk van de elektrotechnische voedingen en de onderlinge communicatie van de verschillende onderdelen. Denk hierbij aan het automatiseren van het productieproces door PLC techniek.

Inspecties

Elektro Service Doetinchem is een bedrijf wat alle inspecties voor u kan verzorgen. Bij deze inspecties zijn er veel wetten en regels waar u rekening mee moet houden. Wij kunnen vakkundig beoordelen of de technische installaties en technische voorzieningen in orde zijn. Dat is niet alleen belangrijk voor de veiligheid maar ook voor een zuiniger gebruik en een langere levensduur.

Onze professionals zijn betrouwbaar, bulken van de kwaliteit én zijn klantvriendelijk!

Onderhoud van elektrotechnische installaties in Doetinchem

Voor het onderhoud van uw elektrotechnische installaties benadert u Elektro Service Doetinchem. Des te langer uw productieproces stil staat, des te meer geld het kost. In deze tijd is het dus zeer belangrijk dat storingen zo snel mogelijk opgelost worden. Wanneer u voor onderhoud van uw elektrotechnische installaties contact opneemt met ons bedrijf, zullen wij binnen een uur aanwezig zijn om de storing te verhelpen.

Wat kenmerkt ons?

  • 24 uur service
  • Hoge kwaliteit
  • Ervaren vakmensen
  • Flexibele service
  • Experts installatietechniek
  • Dienstverlening op maat
vrijblijvende offerte ontvangen?

Wilt u meer weten over onze diensten?

Neem contact met ons op

Of bel0314-323738

WordPress Lightbox Plugin